HACCP, USPOSABLJANJE ZA VARNO RAVNANJE Z ŽIVILI, POSLOVNIK

S področja HACCP (Hazard AnalysisCriticalControlPoint) vam nudimo naslednje storitve:

  • izdelava poslovnikaza vodenje notranjega nadzora nad živili in krmo (HACCP).
  • izdelava obrazcev HACCPza pisno vodenje notranjega nadzora
  • vzpostavitev sistema za vodenje notranjega nadzora
  • izvajanje verifikacije in izdelava poročil o verifikacijskem postpku
  • revizija dokumentacije HACCP na podlagi uvedenega sistema
  • usposabljanjezaposlenih za varno ravnanje z živili
  • priprava vlog za registracijo živilskega obrata
  • svetovanje na področju izpolnjevanja minimalnih sanitarnih tehničnih zahtev za živilske obrate, frizersko – kozmetične in podobne dejavnosti

Kontakt: Simona Karo Gajšek, dipl.san. • Tel: 03/428 23 29 • Gsm: 041 506 612 • e-naslov: simona.karo@kova.si

  • Koordinatorvarnosti in zdravja pri delu
  • izdelava varnostnega načrta za gradbišče
  • izvajanje nalog koordinatorja za varnost in zdravje pri delu na začasnih in premičnih gradbiščih

Kontakt: Anton Ojsteršek, varn.inž.. • Gsm: 031-880-292 • e-naslov: anton.ojstersek@kova.si